English             پنجشنبه 4 خرداد 1396

آمل قطب علمی پژوهشی گیاهان دارویی

دبیر سومین همایش ملی گیاهان دارویی ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت: آینده روشنی برای گیاهان دارویی در مازندران وجود دارد و آمل می‌تواند به قطب علمی پژوهشی گیاهان دارویی تبدیل شود.

دکتر سید محمد وحدت با تاکید بر اینکه در حال حاضر 50 عضو هیئت علمی متخصص در این زمینه در واحد آیت‌الله آملی وجود دارد که در رشته‌های مرتبط با گیاهان دارویی تحصیل کرده و تدریس می‌کنند، افزود: برای توسعه گیاهان دارویی در این واحد زمینی در شهر رینه بخش لاریجان به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی هبه شده که قابلیت پرورش؛ کشت و فرآوری انواع گیاهان دارویی را دارد.

وی با اعلام اینکه اهداف این واحد دانشگاهی دستیابی به قطب علمی پژوهشی در زمینه گیاهان دارویی در کشور است، تاکید کرد: نخستین راه در این مسیر می‌توانست نشان دادن توانمندی‌های این واحد دانشگاهی با برگزاری همایش مذکور باشد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی و دبیر سومین همایش ملی گیاهان دارویی ایران با تاکید بر اینکه برای راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی زمینی در نظر گرفته و برنامه سه ساله در این زمینه ارائه شده است، تصریح کرد: برای این منظور نیاز به برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت وجود دارد که در راستای استراتژی‌های دانشگاه به سازمان ارائه می‌کنیم و به دلیل وجود تجهیزات و دستگاه‌های مورد نظر این بخش در دانشگاه به این امر خوشبین هستیم.

دبیر سومین همایش ملی گیاهان دارویی ایران با اشاره به اینکه آینده گیاهان دارویی در این منطقه بسیار روشن است و به دلیل قرار گرفتن این طرح در سند چشم‌انداز 1404 می‌توان راه‌های جدیدی در توسعه گیاهان دارویی به کار گرفت، افزود: ظرفیت منطقه شمال و ییلاقات و سایت این دانشگاه در کنار انعقاد تفاهم‌نامه‌های خوب با موسسات پژوهشی مانند سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی ایران می‌تواند متخصصان را در رسیدن به این امر یاری کند.

سومین همایش ملی گیاهان دارویی ایران از تاریخ 28 آبان 1392  به مدت دو روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی برگزار شده است.

يکشنبه 22 دى 1392  11:52

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 3 خرداد 1396  12:0:45
نظر

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی می باشد.   طراحی وب سایت : A.C.A Co