English             پنجشنبه 4 خرداد 1396

تأکید رئیس مرکز تحقیقات طب سنتی مازندران بر لزوم تأسیس دانشکده طب سنتی مازندران

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، سید عبدالله مدنی بعد از ظهر دوشنبه مورخ 29 اردیبهشت 1393 در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در شناسایی الگوی ایرانی اسلامی، اذعان داشت: با توجه به فرمایشات و تاکیدات ولی فقیه باید برای شناخت هویت اسلامی و ایرانی تلاش کرد.

وی با بیان اینکه باید طب سنتی را در جامعه نهادینه کرد، گفت: برای  پیشگیری  از بیماریها باید در استفاده از مواد غذایی توجه جدی کرد.

وی به چالش های بسیار در بحث درمان و استیضاح وزرا در این مورد اشاره کرد.

مدنی به 3 رشته تاریخ پزشکی، تحقیقات در طب سنتی و تخصص طب سنتی در دانشگاه مازندران اشاره و گفت: این 3 رشته در مازندران توسط اساتید برجسته در حال آموزش است  واین در حالیست که در دانشگاههای تهران این رشته وجود ندارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه طب سنتی بصورت رمالی و بازار در استان است، گفت: باید یک جایگاه خاص برای طب سنتی در استان مشخص شود.

آیت الله نورالله طبرسی با بیان اینکه طب سنتی نیاز به فلسفه دارد، اظهار داشت: باید برای زنده کردن تحقیقات و گسترش طب سنتی در جامعه تلاش شود.

وی بیان کرد: مردم جامعه هیچ شناختی از گیاهان با خواص دارویی ندارند و باید برای معرفی این گیاهان در جامعه آموزش های لازم داده شود.

وی همچنین به نبود کتاب های مفید در زمینه گیاهان دارویی در کتابخانه های استان اشاره کرد.

سه شنبه 13 خرداد 1393  11:7

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 1 خرداد 1396  10:31:35
نظر

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی می باشد.   طراحی وب سایت : A.C.A Co